Elektroda e pH/temperatura FoodCare për qumështin (e përshtatshme me HI98162)
Çmimi më i ulët në 30 ditët e fundit: 200,00 EUR (22.000,00 Lekë)
FC1013 është një elektrodë e specializuar që ofron karakteristika të shumta që përmirësojnë testimin e pH-it të qumështit për personat që perdorin aparatin HI98162. Një sensor i integruar i temperaturës lejon matjet e pH të kompensuara me temperaturë pa pasur nevojë për një sondë të veçantë të temperaturës. Kontakti ndërmjet sipërfaqes së madhe të llambës dhe mostrës së qumështit siguron një kalibrim dhe matje të qëndrueshme.
- Trupi plastik i qëndrueshëm PVDF siguron që matjet e pH të mund të merren në fermën e qumështit ose në procesin e prodhimit.
- Dizajni i kryqëzimit të hapur i reziston bllokimit nga lëndët e ngurta me bazë qumështi.
- I projektuar për matjen e pH në qumësht me matësin FoodCare HI98162.
HI98162 përdor elektrodën e pH të përforcuar FC1013 me trup PVDF. Kjo elektrodë e specializuar ofron karakteristika të shumta që përmirësojnë testimin e pH për prodhuesit e qumështit. Një sensor i integruar i temperaturës lejon matjet e pH të kompensuara për temperaturën pa nevojën për një sondë të veçantë të temperaturës. Kontakti ndërmjet sipërfaqes së madhe të llambës dhe mostrës së qumështit siguron një kalibrim dhe matje të qëndrueshme.
Një pjesë e rëndësishme e çdo elektrode pH është kryqëzimi i referencës. Kryqëzimi i referencës është një pjesë e elektrodës që lejon rrjedhjen e joneve të vendosura në qelizën e referencës në kampionin që testohet. Çdo bllokim i kryqëzimit do të rezultoj në lexime që janë të çrregullta ose që lëvizin vazhdimisht.
Trupi i qëndrueshëm PVDF i FC1013 siguron që matjet e pH të mund të merren me siguri në fermën e qumështit ose në procesin e prodhimit. Komponentët e elektrodës janë gjithashtu në gjendje të përballojnë një interval më të gjerë temperaturash për të lejuar saktësinë gjatë fazave të tilla si pasterizimi, i cili kërkon ngrohje në temperatura afër 72 ° C (161 ° F).
Trupi PVDF
Plastika PVDF e FC1013 është kimikisht rezistente dhe e qëndrueshme për matje të sakta dhe në lëvizje.
Majë qelqi sferike
Sipërfaqja e madhe siguron kontakt optimal midis llambës ndijuese dhe mostrës së qumështit.
Sensori i integruar i temperatures
Gabimet në kalibrim dhe matje eliminohen me kompensimin automatik të temperaturës të ofruar nga sensori i integruar i temperaturës.
Specifikimet: |
|
SKU |
FC1013 |
Emri i produktit |
Elektroda e pH/temperatura FoodCare për qumështin - FC1013 |
Kuota e kërkuar |
po |
Lloji i qelizës referuese |
Ag/AgCl |
Lloji i kryqëzimit/Shkalla e rrjedhjes |
qeramike, teke / 15-20 μL/h |
Elektroliti |
3,5 M KCl |
Materiali i trupit |
PVDF |
Lloji i xhamit |
GP |
Forma |
sferike |
Pin që përputhet |
jo |
Maks. Presioni |
0.1 bar |
Intervali optimal i pH |
pH |
Intervali i funksionimit të temperaturës |
0 deri në 80°C (32 deri në 176°F) |
Gjatësia e trupit/Gjatësia e përgjithshme |
120 mm / 160 mm |
Sensor temperature |
po |
Diametri i jashtëm |
12 mm |
Kabulli |
koaksiale; 1 m (3,3') |
Lloji i lidhësit |
lidhës i shpejtë DIN |
Përforcues |
po |
Përdorimi i rekomanduar |
Matja e qumështit, lëngjeve dhe salcave në industrinë ushqimore. |